Hoppa till sidans innehåll

30/1-2010

19 SEP 2011 13:35
Gävleträffen
  • Skapad: 19 SEP 2011 13:35

 Söderhamns BK åkte med 10 brottare till Gävle för att deltaga på Gävleträffen,och det gick inte bättre än att SBKárna tog hem 2guld och 2 bronse medaljer.Lucas Söderblom i kn 32 kg med 9 deltagare har startat nya året på ett mycket övertygande sätt ,efter idel fallsegrar så fick Lucas kliva högst upp på podiet denna helg. Lucas är för övrigt obesegrad i årets tävlingar!!!.

Det 2:a guldet stod Oliwer Ågren för i P35 kg med 5 deltagare,alla mötte alla,med fyra segrar i bagaget så kunde Oliwer lyfta Guldet.

Bronse medaljen knep Axel Lundgren i P 38 kg med 8 deltagare.

Axel brottades sig fram till pool final mot den omöjlige Zebastian Berg Huddinge BK och fick se sig besegrad på fall i 1:a perioden.I matchen om bronset var det inget snack om var det skulle hamna,efter att ha lagt Oskar Johansson Gällivare BK på fall i första perioden så kunde en glad Axel kvittera ut bronset.

Arsen stod för den 4:e medaljen i kn 38 kg,även han tog hem ett bronse i den 5 man stora vikt klassen,efter att ha vunnit 2och förlorat 2 fick Arsen ett välförtjänt bronse med sig hem.

Tävlingen höll mycket hög klass,framför allt i knatte och pojk klasserna Där man kunde se ett flertal som hade deltagit på Glentons mästar möte med fina placeringar, vilket några av SBKárna fick erfara.

Uran Hotti som gått in i en ny vikt och en ny kategori Pojkar hade en riktigt jobbig dag brottnings mässigt.Uran fick två raka förluster i sin nya vikt,men Uran och även de andra brottarna kommer att växa in i sina nya kategorier. Första året i nya kategorin brukar vara jobbig.

Carl Ågren i p 38 kg hamnade i ett riktigt geting bo,redan i första matchen fick carl ta sig an den riktigt duktige Ardit Fazljija Huddinge BK. Carl fick se sig besegrad på T.Ö i två raka perioder. I den andra matchen fick carl möta den Söderhamns fostrade Dzjabrail Absagirov Nykvarns BF

som kom 2:a vid glentons efter Carl,idag fick Dzjabrail sin revansch och kunde vinna på T.Ö i två raka perioder.

Joakim Tuohimaa fick också se sig besegrad av två brottare som han tidigare har besegrat, Erik hedlund fick också revansch på Joakim,via 1-0.2-0 så gick Erik vidare i tävlingen till final. Oskar Johansson poäng besegrade också Joakim och kunde gå fram till match om bronset,men där tog det stopp mot Axel.

Våra minsta och allra färskaste brottare gör jätte stora framsteg på mattan,men det är orutinen och match ovanan som fortfarande lyser igenom.

Simon Sundgren vann en och förlorade 2 men hade sina motståndare på "gaffeln" vid förlust matcherna. Vladik Dronov och Patrick ragnarsson fick 2 förluster var,med lite mer tävlings och match vana så kommer detta att bära frukt så småning om.

 

Skribent: Bengt Christian Ågren

(Obs att träningstiderna gäller de dagar som träning finns inlagd i klubbkalendern)

Stora gruppen tränar med dagar och tider som följer:

Måndag

kl 18:30-20:00. Matchpass

Tisdag

kl 18:30-20:00. Brottning

Torsdag

kl 18:30-20:00. Brottning

Mellangruppen tränar med dagar och tider som följer:

Tisdag

kl 17:30-18:30 Brottning

Torsdag

kl 17:30-18:30 Brottning

Brottarskolan tränar med dag och tid som följer:

Onsdag

kl 17:15-18:00

kl 18:00-18:45

Vart vi finns? I vår lokal på Flygstaden i byggnad 63 så klart! 

Postadress:
Söderhamns BK - Brottning
Helena Siirilä, Rösvägen 6
82020 Ljusne

Besöksadress:
Flygstaden, Byggnad 63
82670 Söderhamn

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: soderhamnsbrottarklu...

Se all info